STEM igračke – za male znanstvenike i kreativce
30 Srp

STEM igračke – za male znanstvenike i kreativce

Razvoj kreativnosti i inovativnosti kod djece

Danas naša mala dječica, a dok trepneš već su narasli u odrasle osobe raznih interesa i zanimanja. Neki od njih postat će matematičari, neki kemičari, učitelji, cvjećari, postolari, konobari, vodoinstalateri, građevinari ili inženjeri. Štogod odabrali za svoje životno zanimanje, mi im želimo da u tome budu najbolji i da uživaju u onome što rade!

Igra je prvo dječje zanimanje i kao takvo treba biti zabavno, izazovno i uz igru dijete treba moći napredovati u različitim aspektima razvoja.

STEM igračke potiču suradnju i timski rad jer djeca kroz igru traže komunikaciju s drugima, iskazuju svoje ideje i dijele s drugima vlastiti uspjeh. Isto tako, često će djeca uživati u zajedničkoj igri s vršnjacima ili roditeljima. Ako vaše dijete želi da se igrate s njim STEM igračkama, bitno je dopustiti djetetu da vodi igru i poticati ga da samo dođe do rješenja ne namećući mu svoje ideje i zamisli. Pohvalite dijete za uspjehe i učite zajedno s njom/njim – ponekad djeca imaju puno kreativnije ideje od nas samih.

 

Zašto su STEM igračke bitne?

Pravilnim i pažljivim izborom igračaka za dijete, ono može napredovati u raznim područjima, tako širiti vidike, stvarati svoje interese i istraživati ono što ga zanima. S početka je dijete vrlo ograničeno sa znanjem o tome što mu sve nudi ovaj šaroliki svijet, ali kroz igru ono uviđa ono što se njemu/njoj sviđa te tome posveti svoju pažnju i zanimanje. Samo istražujući vlastitim ručicama i osjećajući vlastitim osjetilima, dijete može iskusiti sve radosti koje ga okružuju. Dopustimo im vidjeti, osjetiti, iskusiti i naučiti!

Upravo su STEM igračke odličan izbor igračaka koje će vašoj djeci omogućiti istraživanje svijeta na jedan potpuno drugačiji način. STEM je kratica za znanost (Science), tehnologiju (Technology), inženjering (Engineering) i matematiku (Mathematics)

Kao što je već jasno i iz same kratice, ove igre odličan su temelj za razvoj logičkog i kritičkog mišljenja koje odlikuju male znanstvenike. Sa svim svojim dobrobitima, STEM postaje sve poznatija i bitnija tema u ranoj edukaciji djece.

Razvoj kritičkog mišljenja i logičkog zaključivanja

Sa STEM igračkama djeca pomiču svoje granice znanja i sposobnosti, proširuju vidike i uče se funkcioniranju svijeta. Kroz izazovne igre koje ih potiču na promišljanje, stvaraju temelje za razvoj sposobnosti koje će im pomoći u budućnosti.

Vježbom kritičkog mišljenja i logičkog zaključivanja djeca će lakše moći procjenjivati što je za njih dobro, a što loše u moru informacija koje putem okoline i medija dolaze do njih. Obasuti i sami veliki brojem informacija u kojima se znamo slabo snalaziti, možemo uvidjeti koliko je sposobnost kritičkog promišljanja bitna za funkcioniranje i očuvanje zdravlja.

Učenje iz iskustva uz STEM igračke

Djeca uče svakoga dana, svaki njihov novi korak je u cilju otkrivanja svijeta i učenja nečeg novoga – to ih veseli i gradi njihovu osobnost. Učenje se može događati na razne načine. Učiti možemo gledajući druge ljude kako nešto rade, slušajući nekoga dok objašnjava kako se nešto radi, ali ipak onaj najkorisniji oblik učenja je upravo učenje iz iskustva. Dok djeca ne uzmu stvar u svoje ruke, ne preokrenu igračkicu na sve strane, ne prebace je nekoliko puta iz ruke u ruku i ne osjete sve što im igračka pruža, ne možemo biti sigurni da je dijete usvojilo novu vještinu (na primjer slaganje kockica).

Djeca uživaju sztvarajući nove oblike svojim prstima.

Kreativnost i inovativnost

Kreativnost i inovativnost dvije su vrlo cijenjene osobine u današnjem svijetu. Bilo koje zanimanje i rad zahtjeva od nas da smo inovativni, da su naše ideje drugačije, korisne, nove. Osoba koju krase ove osobine, nije ih usvojila u odrasloj dobi - one se grade od djetinjstva. Znatiželjno dijete uz poticajnu okolinu razvija vlastitu kreativnost kroz igru i zabavu! Ako djetetu pružimo dovoljno slobode, izazova i zajedno s njim krenemo u avanturu istraživanja svijeta, ono će imati sve više ideja, potaknut ćemo ga na razmišljanje i omogućiti mu ostvarenje svih njegovih potencijala.

STEM pogled na svijet

Upravo STEM potiče inovativnost i drugačije poglede na svijet jer kroz ovakav tip igrica gdje je dijete konstantno zabavljeno rješavanjem novih problema i dolaženjem do cilja, ono je motivirano stvarati i razmišljati u svim smjerovima. Rješavanjem problema i dolaženjem do cilja u djetetu se javlja osjećaj zadovoljstva i porasta samopouzdanja jer postaje sve sigurniji u svoje sposobnosti i znanja. Osim što potiče inovativnost, suradnju i kreativnost, STEM od malih noga uči djecu kako biti dobar radnik i te kako stvarati posao i napredovati – što su vrlo korisne vještine za njihovu budućnost.

STEM igračke razvijaju motoričke sposobnosti

Ove igračke, osim što potiču kognitivne sposobnosti i druge korisne vještine, odličan su izbor igračaka i za razvoj fine motorike. Slagalice i konstruktori, izvježbat će prstiće i ručice vaše djece kako bi kada odrastu bili precizni, detaljni i vrlo uspješni u onome što rade. Mali dijelovi slagalica koje djeca spajaju u neobične i kreativne tvorevine omogućavaju im da svojim rukama izgrade nešto novo i jedinstveno – nešto čime će se ponositi!

Konstruktori koji će vaša djeca sa zadovoljstvom slagati i od malih dijelova praviti neobične oblike iz njihove mašte, odličan su izvor zabave, ali i učenja! STEM igračke ne znaju za ispravno i pogrešno, STEM dopušta djeci dolaženje do vlastitih zaključaka. 

Naši top 3 prijedlozi za stem igračke prema dobi djeteta

Prilikom igre STEM igračkama, ne postoji jedan točan odgovor, svi odgovori su više ili manje točni, a na djeci je da ih kreativnim putem otkrivaju. Tako djeca ne osjećaju pritisak i strah od neuspjeha nego su slobodni reći i pokazati sve svoje ideje i mišljenja.

Za djecu od 1 do 3 godine

1. MIDI WAFFLE 44

Midi waffle zbog svog savršenog oblika i teksture idealan je za rani razvoj STEM vještina. Potpuno pogodne za hvat djeteta, učenje boja, stvaranje oblika. Potiču kreativnost i maštu.  Dijete će na početku kocke slagati poput puzzli, a nakon nekog vremena kreće sa izradom 3D struktura poput životinja ili kućica. 

Midi Waffles

kocke od 44 komada u pakiranju

2. MELI MAXI 50

Izgledom podsjeća na Midi Waffle i funkcije su im gotovo jednake. Međutim, razlika je u teksturi materijala i zbog toga je ovo ekonomičnija verzija. 

Meli maxi 50

pakiranje od 50 kocki

3. TORANJ S KUGLICAMA

Ovdje će se dijete prvi put upoznati sa slaganjem zahtjevnijih struktura. Nakon što izradi svoju stazu, kreće igra s kuglicama. Kroz gradnju dijete rješava problemske zadatke i razvija prostornu inteligenciju.  Igrom s kuglicama potiče se koordinacija ruka - oko i upoznaje se sa silom  gravitacije.

Toranj s kuglicama

zabavna STEM igra 

STEM igre za djecu od 3 do 6 godina

1. MINI WAFFLE 140

Kroz igru s Mini wafflima jedino ograničenje je dječja mašta. Brojne su mogućnosti izrade različitih struktura u 3D verziji. Zahtjevniji projekti iziskuju znanja i sposobnosti iz različitih područja. Uz mini waffle djeca mogu učiti osnovne matematičke operacije, geometrijske oblike i rješavati problemske situacije.  Ovo je definitivno naš najpopularniji proizvod. 

Mini waffle

osnovno pakiranje od 140 komada

2.KONSTRUKTOR MEHANIČAR

Za vješte majstore ovo je izazovan set. Želiš li napraviti svog robota? Izraditi vlastito svemirsko vozilo? Zasuči rukave, uzmi odvijač i kreni!

Konstruktor Mehaničar

igra za djecu od 4 do 9 god.

3. ABAKUS

U razvoju osnovnih predmatematičkih vještina predlažemo abakus namijenjen upravo za tu dob. Ono što ovaj abakus nudi je čista osnova za nadogradnju matematičkih znanja. Prebiranje, prebrojavanje, nizanje, boje, oblici... sve su to korisna znanja koja će djetetu trebati za školu. 

Abakus za djecu

za razvoj predmatematičkih vještina

IGRE ZA DJECU OD 6 DO 10 GODINA

1. MELI BASIC KONSTRUKTOR

Idealan je za izradu mobilnih struktura poput vozila, vjetrenjača, strojeva...Dijete mora pomno planirati i razraditi ideju prije samog oblikovanja. Set, osim osnovnih meli kocki, sadrži i dodatne dijelove poput vijaka, kotača itd. Potrebno je samo otvoriti kutiju i pustiti mašti na volju. 

Meli basic konstruktor

pakiranje od 400 komada 

2. JAPANSKI ABAKUS

Popularni japanski abakus, iako star stotinama godina, ponovno postaje popularan  zahvaljujući novim metodama učenja matematike, poput mentalne aritmetike. Soroban se nekad poučavao kao lekcija iz matematike u osnovnim školama, tako je bilo najlakše predstaviti dekadski sustav vizualno. Zašto bi matematika bila dosadna? Nauči računati uz pomoć japanskog abakusa i pritom se zabavi!

Japanski abakus

za djecu od +6 god.

3. Istraživački set - Šetnja prirodom

Za ljubitelje prirode, one koji vole istraživati, proučavati...Istraživački set sadrži uređaj za mjerenje koraka, kompas za orijentaciju, dalekozor , svjetiljku i mali ruksak. Sve što trebaš je imati avanturistički duh, sve drugo dobit ćeš s ovom igrom!

Šetnja prirodom

istraživački set 

4. ROBOT KODO

Tko nije poželio imati pravog robota kad je bio mali? E pa robot Kodo je jaaako blizu pravog robota! Sastavi ga i otkrij njegovih 5 funkcija: crtanje, podizanje predmeta,
hvatanje, igranje košarke i nogometa.
Ime Kodo nije slučajno jer  njegov kotačić za KODiranje omogućuje programiranje i dodjeljivanje zadataka bez računala ili tableta.

Robot KODO

robot za kodiranje

STEM igre za djecu od 10 do 14 godina

1. SVJETLEĆI GLOBUS - dan i noć

Zamisli globus koji svijetli po noći? Po danu pretraži sve države, usporedi mora i oceane, prebroji najveće planine. A onda prije spavanja, kad se ugasi svjetlo, potraži na svom svjetlećem globusu sazviježđe i otputuj u snove. 

Svijetleći globus

ima dnevni i noćni način rada

2. KUGLA PLAZMA

Plazma kugla inspirirana izumom velikog fizičara i elektrotehničara Nikole Tesle koji je 1894. godine spajao plazma kuglu s visokofrekventnim strujama s Teslinog transformatora i tako dobio sjajne zrake.
Djeca će se sigurno oduševiti jer osim vizualnih efekata, ova kugla reagira na zvukove!

Plazma kugla

zagarantirana zabava

3. MOTORIZIRANI SOLARNI SUSTAV

Postavi solarni sustav u svoju sobu i pretvori ju u vlastitu galaksiju! U setu se nalazi svjetleće Sunce i njegovih 8 planeta. Ono što će djecu posebno zanimati je reproduciranje pomrčine uz pomoć svjetiljke koja se nalazi u setu. Djeca će uz pomoć ovog solarnog sustava lakše shvatiti i zamisliti svemir te u kojem su odnosu planeti. 

Solarni sustav

za ljubitelje svemira

Zaključak

STEM igračke donose puno dobrobiti za dijete u svijetu igre. Dijete će uz STEM imati mogućnosti postajati pravi mali znanstvenik, razvijati kritičko mišljenje, promišljati, razmišljati i slobodno izražavati svoje kreativne ideje. Poticanjem djeteta na razmišljanje i kreativnost, ono gradi vrlo korisne osobine i vještine koje će kasnije u odrasloj dobi moći samo nadograđivati.

STEM omogućuje djeci  učenje iz iskustva jer djeca igrajući se STEM igračkama slobodno uče, istražuju i sama otkrivaju nova znanja. Svaki dječji pokušaj i ostvarenje cilja, ali i svaka pogreška dovode dijete do nove spoznaje te mu omogućuju iskustveno učenje. Ako je ovaj puta pogriješilo, idući puta isprobat će novu metodu i možda baš onda bude zadovoljno ostvarenim rezultatom. Nema boljeg osjećaja nego sam doći do zaključka te čak i nakon nekoliko pokušaja - ipak uspjeti!

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Što su STEM igračke?

To su igračke koje potiču razvoj znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike. Njihovom uporabom dijete razvija znatiželju, maštu i usvaja specifična znanja iz svakodnevnog života.

Kako STEM igračke pomažu djeci?

Kroz igru djeca rješavaju problemske situacije, razvijaju kritičko mišljenje i logičko zaključivanje. Poticanjem djeteta na razmišljanje i kreativnost, ono gradi vrlo korisne osobine i vještine koje će kasnije u odrasloj dobi moći samo nadograđivati.

Povezani artikli

Abakus Abakus
-20%

Abakus

47,30€37,84€

Set je izrađen od 6 stupaca i 90 kockica koje pomažu djeci razumjeti koncept brojeva i uče ih osnovne matematičke operacije. Set se može u potpunosti odvojiti i služiti nam za nizanje i učenje različitih boja. Pakiranje uključuje 90 kockica, 12 predložaka za učenje, 6 vertikalnih štapića, 6 utora za umetanja te upute za rad. Namijenjeno za dob od 3 do 9 godina. ..

Dodaj u košaricu
Meli Maxi 50 Meli Maxi 50
-20%

Meli Maxi 50

21,90€17,52€

Meli maxi svojim oblikom i dimenzijom potpuno su prilagođeni za dječje ruke. Plastični blokovi sigurni su već i za djecu od +1 godine. Njihov dizajn omogućava da se lagano spajaju poput puzzli te djeca izrađuju 2D i 3D oblike. Želiš li napraviti medvjedića ili možda raketu? Što čekaš, rješenje je u tvojim rukama. Set je pogodan za razvoj fine motorike, koncentracije i razvoj kreativnosti. Sadrži 50 elemenata u pakiranju, dolazi u šest različitih boja, namijenjen za djecu od +1 god.   Zašto odabrati Meli Maxi?     Ideje za sastavljanje ..

Dodaj u košaricu

Meli maxi 200

65,50€

Meli maxi svojim oblikom i dimenzijom potpuno su prilagođeni za dječje ruke. Plastični blokovi sigurni su već i za djecu od +1 godine. Njihov dizajn omogućava da se lagano spajaju poput puzzli i djeca izrađuju 2D i 3D oblike. Želiš li napraviti medvjedića ili možda raketu? Što čekaš, rješenje je u tvojim rukama. Set je pogodan za razvoj fine motorike, koncentracije i razvoj kreativnosti. Sadrži 200 elemenata u pakiranju, dolazi u šest različitih boja, namijenjen za djecu od +1 god.   Zašto odabrati Meli Maxi?     Ideje za sastavljanje ..

Dodaj u košaricu

Meli maxi Edu 400

125,00€

Meli maxi svojim oblikom i dimenzijom potpuno su prilagođeni za dječje ruke. Plastični blokovi sigurni su već i za djecu od +1 godine. Njihov dizajn omogućava da se lagano spajaju poput puzzli i djeca izrađuju 2D i 3D oblike. Želiš li napraviti medvjedića ili možda raketu? Što čekaš, rješenje je u tvojim rukama. Set je pogodan za razvoj fine motorike, koncentracije i razvoj kreativnosti. Sadrži 400 elemenata u pakiranju, dolazi u šest različitih boja,namijenjen za djecu od +1 god.   Zašto odabrati Meli Maxi?     Ideje za sastavljanje ..

Dodaj u košaricu

Konstruktor - Mehaničar, 191 kom

45,00€

Ako imaš bogatu maštu i voliš graditi, onda je ovo pravi set za tebe. Unutar plastičnog kofera nalaze se odvijač, matice, vijci, kotači i razni elementi za spajanje. Gradnja dizalice, različitih vozila samo su neke od mogućnosti seta. Korištenjem ovog seta potiče se fina motorika, koordinacija ruka-oko, osnove STEM vještina. Unutar plastičnog kofera nalazi se 191 element. Namijenjeno za dob od 4 do 9 godina...

Dodaj u košaricu

Solar dynamic, 160 kom.

57,20€

Nauči kako koristiti sunčevu energiju. Putem ovog seta moguće je izraditi 10 različitih modela koji funkcioniraju na tom principu. Solarna ploča akumulira energiju kad se stavi na izravnu sunčanu svijetlost. Namijenjeno za dob od 7 do 10 godina...

Dodaj u košaricu
Toranj za kuglice Toranj za kuglice Nedostupno

Toranj za kuglice

48,60€

Ovaj zabavni toranj ima više puteva kroz koje loptice "jure", okreću prepreke, odbijaju se i na kraju padaju u plastičnu košaru. Djeca svladavaju pojam prostora, potiču se motoričke vještine te uzročno posljedične veze. Dimenzije: 38.99 x 32.99 x 15.01 cm Namijenjeno za dob od 1 do 5 godina...

Nedostupno
Japanski abakus Japanski abakus
-15%

Japanski abakus

23,00€19,55€

Potpuni vodič inicijacije za uporabu i razvoj aritmetičkih operacija sa sorobanom. Japanski abakus ili soroban alat je koji neke istočne kulture koriste za obrađivanje osnovnih aritmetičkih operacija. Razvija promatranje i pamćenje, poboljšavajući mentalnu sposobnost za numeričko računanje. Namijenjeno za dob od 6+ godina. ..

Dodaj u košaricu
Midi waffle, 150 kom Midi waffle, 150 kom
-25%

Midi waffle, 150 kom

94,50€70,87€

Midi Waffle novi su blokovi jedinstvenog oblika u obliku vafla. Izrađene su od elastičnog gumenog materijala, koji je fleksibilan i potpuno podatan za malene dječje ruke. S Midi blokovima možete stvarati zanimljive strukture u 2D ili 3D obliku. Namijenjeni su za djecu od 1+ godine nadalje. U početku djeca svladavaju boje i upoznaju načine slaganja. Kroz igru potiče se razvoj prostorne inteligencije, fine motorike i koordinacije ruka-oko. Jedino ograničenje je naša mašta. Održavanje: blokovi se mogu prati pod tekućom vodom uz dodatak sapuna. Dimenzije pakiranja: 26 cm x 17 cm x 18 cm Dimenzije bloka: 5,4 x 5,4 cm   Dimenzije proizvoda 26 × 17 × 18 cm Dob 1+ Obrazovni cilj Razvoj fine motorike, koordinacije ruka-oko, orijentacije u prostoru i kreativnosti Proizvođač, država Marioinex, Poljska Broj komada u pakiranju  150 Materijal Guma   Što razvija? Fina motorika Fina motorika niz je koordiniranih pokreta kostiju, zglobova i mišića šake radi izvođenja sitnih, preciznih pokreta koji su ključni za izvođenje svakodnevnih zadataka i pripremu za školu. To uključuje zakopčavanje odjeće, hvatanje predmeta, pravilno držanje olovke, služenje gumicom za brisanje ili rezanje škarama po zadanoj liniji. Izostanak pravilnog motoričkog razvoja može imati posljedice na djetetov kognitivni razvoj. Orijentacija u prostoru Prostorna orijentacija označava sposobnost viđenja sebe u odnosu na prostor koji nas okružuje. Dok djeca razvijaju sposobnost prostorne orijentacije, postaju svjesni svog položaja u odnosu na stvari u okolini. To je složena kognitivna vještina koju djeca trebaju razviti još u ranoj dobi, a među ostalim podrazumijeva i mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i njihovog pretvaranja u trodimenzionalnu konstrukciju. Koordinacija ruka-oko Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke važna je za kretnje poput posezanja, grabljenja i hvatanja. Mogućnosti da ruka i prsti pravilno izvrše zadatak koji smo vidjeli okom usko je vezana uz finu motoriku i predstavlja jednu od najvažnijih motoričkih osobina koja se razvija u ranom periodu života. Mašta i kreativnost Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra djetetu pomaže razviti kreativnost i maštu, osnažuje njegove mentalne vještine i omogućuje eksperimentiranje s novim idejama i razmišljanjima.     ..

Dodaj u košaricu
Midi waffle, 44 kom Midi waffle, 44 kom
-20% Nedostupno

Midi waffle, 44 kom

28,55€22,84€

Midi Waffle novi su blokovi jedinstvenog oblika u obliku vafla. Izrađene su od elastičnog gumenog materijala, koji je fleksibilan i potpuno podatan za malene dječje ruke. S Midi blokovima možete stvarati zanimljive strukture u 2D ili 3D obliku. Namijenjeni su za djecu od 1+ godine pa nadalje. U početku djeca svladavaju boje i upoznaju načine slaganja. Kroz igru potiče se razvoj prostorne inteligencije, fine motorike i koordinacije ruka-oko. Pakiranje sadrži 44 elementa. Jedino ograničenje je naša mašta. Održavanje: blokovi se mogu prati pod tekućom vodom uz dodatak sapuna.   Dimenzije proizvoda 18.5 × 16 × 6 cm Dob 1+ Obrazovni cilj Razvoj fine motorike, koordinacije ruka-oko, orijentacije u prostoru i kreativnosti Proizvođač, država Marioinex, Poljska Broj komada u pakiranju  44 Materijal Guma   Što razvija? Fina motorika Fina motorika niz je koordiniranih pokreta kostiju, zglobova i mišića šake radi izvođenja sitnih, preciznih pokreta koji su ključni za izvođenje svakodnevnih zadataka i pripremu za školu. To uključuje zakopčavanje odjeće, hvatanje predmeta, pravilno držanje olovke, služenje gumicom za brisanje ili rezanje škarama po zadanoj liniji. Izostanak pravilnog motoričkog razvoja može imati posljedice na djetetov kognitivni razvoj. Orijentacija u prostoru Prostorna orijentacija označava sposobnost viđenja sebe u odnosu na prostor koji nas okružuje. Dok djeca razvijaju sposobnost prostorne orijentacije, postaju svjesni svog položaja u odnosu na stvari u okolini. To je složena kognitivna vještina koju djeca trebaju razviti još u ranoj dobi, a među ostalim podrazumijeva i mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i njihovog pretvaranja u trodimenzionalnu konstrukciju. Koordinacija ruka-oko Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke važna je za kretnje poput posezanja, grabljenja i hvatanja. Mogućnosti da ruka i prsti pravilno izvrše zadatak koji smo vidjeli okom usko je vezana uz finu motoriku i predstavlja jednu od najvažnijih motoričkih osobina koja se razvija u ranom periodu života. Mašta i kreativnost Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra djetetu pomaže razviti kreativnost i maštu, osnažuje njegove mentalne vještine i omogućuje eksperimentiranje s novim idejama i razmišljanjima.     ..

Nedostupno

Meli Maxi 100

37,90€

Meli maxi svojim oblikom i dimenzijom potpuno su prilagođeni za dječje ruke. Plastični blokovi sigurni su već i za djecu od +1 godine. Njihov dizajn omogućava da se lagano spajaju poput puzzli te djeca izrađuju 2D i 3D oblike. Želiš li napraviti medvjedića ili možda raketu? Što čekaš, rješenje je u tvojim rukama. Set je pogodan za razvoj fine motorike, koncentracije i razvoj kreativnosti. Sadrži 100 elemenata u pakiranju, dolazi u šest različitih boja, namijenjen za djecu od +1 god   Zašto odabrati Meli Maxi?     Ideje za sastavljanje ..

Dodaj u košaricu

Kodo robot Botley

100,70€

Voliš robotiku? Nauči kodirati svog prvog robota i dobro se zabavi. Naš najnoviji član, Botley je ovdje da predstavi kodiranje na jednostavan, prijateljski način. Djeca od 5 godina mogu naučiti kodirati s Botleyjem, a uz njegove napredne značajke, on će rasti s njima u godinama koje dolaze ispunjene igrama. Botley je spreman za korištenje odmah nakon vađenja iz kutije - natjerat će djecu da kodiraju za nekoliko minuta. I to nije sve, Botley je 100% bez zaslona i uključuje set aktivnosti od 77 dijelova - jedini robot koji to nudi! Ovdje su samo neke od interaktivnih, zabavnih značajki koje Botley nudi: - otkrij objekte - i kreći se oko njih! - slijedite naredbe petlje - krećite se stazama prepreka - slijedite crne linije Botley također ima dodatne skrivene značajke za otključavanje! Vaše dijete će naučiti rane STEM vještine dok se igra i zabavlja. Botley podučava osnove kodiranja kroz aktivnu igru, potpuno bez zaslona. Savršen za promicanje logičkog razmišljanja i vještina rješavanja problema Kodiranje potpuno bez zaslona - nije potreban telefon ili tablet. Botley ima daljinski programator jednostavan za korištenje, koji prenosi vaše naredbe - i on će krenuti! Botley može detektirati objekte i biti programiran da obilazi objekte s if/then logikom. Botleyjev set aktivnosti od 77 dijelova dolazi s daljinskim programatorom, odvojivim robotskim rukama, 40 kartica za kodiranje, 6 dvostranih pločica, 27 dijelova za izgradnju prepreka i početni vodič s izazovima kodiranja ..

Dodaj u košaricu

Najnovije

Hrvatska abeceda - kako je približiti djeci?

Hrvatska abeceda predstavlja temelj hrvatskog jezika. Zaronite u svijet 30 slova koja oblikuju bogat..

Memory igre za djecu - 5 razloga zašto ih koristiti

Memory igre za djecu - alat za razvoj dječjeg mozga. Saznaj 5 razloga zašto ih koristiti u igri i uč..

Osnovne boje - kako boje oblikuju naš život?

Upoznajte osnovne boje - primarne i sekundarne boje koje čine temelj svijeta boja. Otkrijte njihovo ..

Slonovi - uvod u fascinantni svijet divovskih sisavaca

Zabavite se s djecom uz edukativne igre o slonovima. Naučite, igrajte se i razvijajte vještine uz na..

Zbrajanja i oduzimanja do 5 - razvijanje predmatematičkih vještina

Učenje zbrajanja i oduzimanja do 5 nikada nije bilo zabavnije! Otkrijte razne metode i aktivnosti za..