Slagalica za djecu Incastro

Home/Škola, Vrtić/Slagalica za djecu Incastro

"1000 ideja unutar jednog pakiranja"

Slagalica za djecu Incastro više je od obične igračke. Netipičnog izgleda, neograničenih mogućnostima izrade različitih struktura i likova. Potiče djecu na razvoj kreativnosti i mašte…

Slagalica koja potiče razvoj STEAM vještina za rano učenje osnova znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike

Slagalica za djecu Incastro novi je STEM materijal za razvoj osnovnih vještina iz područja znanosti, tehnologije, inženjerstava i matematike. Predstavljamo novu igračku za sve one koji vole razmišljati “izvan okvira“….

Kako je nastala ova igračka?

Osim što je godinama bio poznat kao grad mode i nogometnih klubova, talijanska
prijestolnica Milano ponudila je i novu prestižnu igračku.

O Milan Fashion Week moram priznati da znam jako malo, ali o zadnjim nogometnim romanticima Maldini, Nesta i Pirlo mogao bih napisati knjigu😊 Ali vratimo se sada onom bitnom…

Cijenjeni talijanski arhitekt Angelo Caterino osmislio je ovaj edukativan STEM materijal. Izrada robota, arhitektonskih građevina, životinja, slova i brojeva samo su neka od mogućih rješenja.

Jedinstvena STEM slagalica za djecu Incastro

Nadam se da volite igru sa kockama i različitim konstruktorima za gradnju? Imate dijete ili unuka koji voli istraživati? Ako je odgovor potvrdan na pravom si putu i dopusti da te upoznamo sa Incastrom.
Konstruktor za djecu Incastro
Osobno smatram da su kocke vrijedan resurs u razvoju djeteta. Građenje kuća, životinjskih likova, izrada transportnih sredstava jedna su od brojnih mogućnosti, ali nakon određenog vremena potrebni su novi izazovi. Slaganjem Incastra dijete dobiva uvide u izgradnju kompleksnijih 3D struktura. Napokon je moguće graditi ravne, zaobljene, trodimenzionalne i mobilne strukture bez ikakvih specijalnih dodatnih elemenata.

Gradi poput Gaudía

Za svako veliko djelo bila je potrebna i “velika ideja“. Nisam siguran da ćeš na samom početku izgraditi Sagrada Familiu, ali polagano doći će i vrijeme za to😊 Konstrukcijski elementi načinjeni su od 100% recikliranog, netoksičnog plastičnog materijala, sigurnog i lako perivog za održavanje. Međusobnim spajanjem lako ćeš maštu pretvoriti u stvarnost. Konstruktor je progresivnog tipa i ima više nivoa za slaganje. Unutar pakiranja pronaći ćeš i knjižicu koja te prati u radu. Upamti da prije izrade kompleksnih građevina “moraš uzeti” malo vremena za svladavanje osnovnih struktura.
Slagalica za djecu

Izrada mobilnih elemenata i kružnih formacija

Ono što me fascinira je lakoća izrade kružnih struktura. Konstrukcije su toliko čvrste da je napokon moguće graditi vjetrenjače, mostove sa lukovima, robote i sl. Mašta je jedini limitirajući faktor. Zato sanjajte, maštajte, gradite i zabavite se.

Visoka edukativna vrijednost

cijeli sustav inspiriran je Montessori metodom učenja

djeca uče o bojama i različitim oblicima

razvijaju maštu, socijalne vještine i poboljšavaju koncentraciju

rješavaju problemske zadatke na kreativan način

potiče se učenje geometrije i osnova matematike

slaganjem elemenata uče se i slova

Nagrade sa svjetskih natjecanja

Slagalica Incastro osvojio je prestižne nagrade na brojnim natjecanjima

Ako ste došli do ovog dijela teksta, onda se zahvaljujem na pažnji😊

Moram napomenuti da je sa Incastrom najbolje krenuti od 5 godine.

Za sve one čije dijete je mlađe preporučam Mini Waffle konstruktor.

Incastro dolazi u različitim pakiranjima od 500, 200 i 100 elemenata . Namijenjen je za sve uzraste od 5 do 99 godina.

Slagalica za djecu Incastro

Mateo Novaković

Mateo Novaković

"Istinski zaljubljenik u edukativne materijale koji čine razliku"