Školske torbe LOL - za malene princeze
28 Svi

Školske torbe LOL - za malene princeze

Nova kolekcija omiljenih lutkica

Jeste li već pogledali sve avanture LOL lutkica koje vaše dijete toliko obožava? Ako niste, ljeto je tu, do početka obaveza nas dijeli još cijelih mjesec dana pa nemate izliku zašto se ne biste pridružili djeci i zajedno s njima zaljubili u super simpatične LOL lutkice! Sa svakom novom epizodom, LOL lutkice donose iznenađenja i odvode vas u još jednu avanturu ispunjenu zabavom, smijehom i šarenilom! Vaše dijete će sigurno uživati i povesti vas sa sobom u svijet zabave sa svojim omiljenim likovima iz LOL surprise crtića.

Škole torbe LOL - pripremite se za školu

Ako je vaša princezica već otkrila sve čari LOL lutkica, sigurni smo da bi obožavala da LOL curice budu dio njezine kolekcije igračaka, garderobe pa i školske torbe! Svaki polazak u školu je težak, pogotovo nakon ugodnih ljenih praznika, ali svi traže nešto što će ga uljepšati i polazak u školu učiniti pravim zadovoljstvom - ruksak s LOL lutkicama učinit će upravo to! Mučite se već mjesecima s pripremom vaših školaraca za polazak u školu i nabavljanjem školskog pribora s kojim će biti sretni? Olakšajte si muke, LOL surprise školske torbe pravi su izbor kojim će se oduševiti vaše dijete, a vas će riješiti brige i razmišljanja o kupnji. LOL surprise školske torbe dizajnom, cijenom, udobnosti i kvalitetom zaista su pravi izbor s kojim sigurno nećete pogriješiti!

Priprema, pozor, škola

Sjećate li se vi svoje prve školske torbe? Takve sitnice i uspomene nikada ne izblijede i ostaju u nama kao slatki podsjetnik na bezbrižne dane djetinjstva. Zasigurno da će tako biti i s našom djecom. Pokušajmo im onda pružiti najbolje kako bi i njihove uspomene polaska u školu mamile osmijeh još puno godina nakon. Sa LOL torbama osmijeh je zagarantiran! Predivnim dizajnom, izražajnim bojama i printom preslatkih lutkica razveselit će svaki školski dan vašem djetetu i učiniti da je ponosno nosi školskim hodnicima. Simpatične lutkice koje krase ove torbe bit će najbolje prijateljice vašim mališanima i čuvati im leđa na putu do škole i iz škole. Takvom dizajnu i veselim bojama malo tko može odoljeti! Uz curice, često su uz njih i njihovi najdraži kućni ljubimci, predmeti koje vole ili razigrani natpisi koji ovu torbu čine još veselijom. Koji dizajn se vama najviše sviđa? Ovdje je kompletan vodič za odabir školske torbe.

Školske torbe LOL- udobnost na prvom mjestu

Je li i vama teško gledati djecu koja nose gomilu knjiga svaki dan u školu, a torbe postaju veliki teret na njihovim leđima? Žali li se i vaše dijete da mu je torba preteška i neudobna? Sve veći broj mladih osoba pati od bolova u leđima i problema s kralježnicom. Smatra se da je osnovni problem, osim manjka fizičke aktivnosti i nepravilnog držanja, težina školskih torbi koje učenici neumorno svaki dan svoga školovanja nose na leđima. Velikim dijelom svi problemi i negativni efekti na leđa, osim same težine, počinju od neudobnosti. Suprotno tome, LOL torbe osiguravaju vam udobnost i kvalitetu kako bi što bolje zaštitili svoje dijete od kasnijih problema. Udobne meke ručke ne stvaraju pritisak, a meka poleđina torbe osigurat će ergonomski udobno prianjanje uz leđa što uvelike olakšava nošenje i smanjuje pritisak na leđa. Isto tako, torbe su dizajnirane tako da u njih stane sve što djetetu treba. S velikim brojem pretinaca i odjeljaka dijete će se moći dobro organizirati i točno znati gdje se što u torbi nalazi. Unatoč tome što torbe mogu zaprimiti puno stvari i ostavljaju prostor svom potrebnom školskom priboru, to ne umanjuje udobnost koja je za nas uvijek jedna od najvažnijih karakteristika školske opreme. Čuvajmo zdravlje naše djece i zaštitimo njihova leđa što bolje možemo!

Kvalitetno je uvijek bolje...

Još jedna odlika naših LOL torbi je njihova izvanredna kvaliteta. Kupnjom LOL torbe pred početak škole možete biti sigurni da će ona potrajati kolikogod vašem djetetu bude potrebno. Izrađena je od čvrstih materijala, podloge i šavova koji su napravljeni tako da izdrže težinu školskih knjiga i sve uvjete u kojima će se nalaziti - na podu učionice, na školskom igralištu ili na leđima školarca. Izdržljiva i dugog vijeka postat će sastavni dio školskih avantura vašeg djeteta. Uz sve navedeno, LOL torbe imaju još pluseva koje je jako bitno naglasiti! Prvo, torbe sa svih strana imaju reflektirajuće oznake koje će zaštititi djecu u prometu i učiniti njihov put od škole do kuće sigurnijim. Čak i male reflektirajuće oznake mogu biti toliko bitne i spriječiti katastrofalne situacije. Uvijek smo govorili i uvijek ćemo ponavljati - sigurnost djece je na prvom mjestu! Drugo, veličina torbe primjerena je djetetovim potrebama i mogućnostima. Pri kupnji torbe trebamo paziti da torba veličinom i težinom odgovara djetetu. Ponekad se zna dogoditi da torbe same od sebe, bez dodatnih stvari budu toliko teške da ih je sa svime što u nju stane jednostavno preteško nositi. LOL torbe na to paze pa uz svoju čvrstoću i udobnost ipak brinu da ne teže više nego je potrebno kako ne bi stvarale dodatan teret na leđima. Treće, LOL torbe imaju kvalitetnu podlogu koja čuva sve stvari koje odlučite u nju pospremiti. Osim toga, sama postava čini je kvalitetnom i udobnom.

Školski ruksak LOL

Izašla je i nova kolekcija školskih ruksaka LOL. Za sve one koji su prerasli kockaste torbe donosimo najnovije proizvode:

1. Školski ruksak "Sunny vibes"

2. Školski ruskak " Dance"

Zaključak:

I zadnje, ali ne i najmanje bitno pravilo kod odabira školske torbe je da da torba izgledom, dizajnom i udobnosti bude primjerena osobi koja će je i nositi. Svakako prije kupnje pitajte dijete kakvu torbu ono želi i probajte pronaći ono što zadovoljava i vaše i djetetove uvjete. U toj potrazi vam možemo pomoći mi, uz našu ponudu i savjete, sigurni smo da će vaša djevojčica koja hrabro kreće u školu biti ponosna na novi LOL ruksak, baš po njezinoj mjeri!

Najnovije

Hrvatska abeceda - kako je približiti djeci?

Hrvatska abeceda predstavlja temelj hrvatskog jezika. Zaronite u svijet 30 slova koja oblikuju bogat..

Memory igre za djecu - 5 razloga zašto ih koristiti

Memory igre za djecu - alat za razvoj dječjeg mozga. Saznaj 5 razloga zašto ih koristiti u igri i uč..

Osnovne boje - kako boje oblikuju naš život?

Upoznajte osnovne boje - primarne i sekundarne boje koje čine temelj svijeta boja. Otkrijte njihovo ..

Slonovi - uvod u fascinantni svijet divovskih sisavaca

Zabavite se s djecom uz edukativne igre o slonovima. Naučite, igrajte se i razvijajte vještine uz na..

Zbrajanja i oduzimanja do 5 - razvijanje predmatematičkih vještina

Učenje zbrajanja i oduzimanja do 5 nikada nije bilo zabavnije! Otkrijte razne metode i aktivnosti za..