Naših 7 prijedloga za vječno pitanje:

KOJE IGRAČKE POKLONITI DJECI ZA BOŽIĆ?

pokloni za božić - koje edukativne materijale možemo pokloniti svom djetetu

Pokloni za Božić

U adventskom vijencu već su 3 svijeće izgorjele, što znači samo jedno – Božić je iza ugla! U ovoj, sve samo ne normalnoj godini, nismo baš euforični kao inače. Ne „pere“ nas shopping groznica; ne trčimo po trgovinama, ne trošimo novce koje zapravo ni nemamo, ne hvatamo se za glavu od gužvi po centrima.

Ipak, Božić i sve ono što on nosi, između ostalog –DARIVANJE, nećemo preskočiti. Pogotovo ne onima koje to najviše veseli, našim najmlađima.

Dječje igračke - savršeni su pokloni za Božić

Ako već danima razmišljaš što pokloniti , kako biti originalan i maštovit, mi smo tu da ti uskočimo s nekoliko ideja. Znamo jako dobro da je biranje igračke za djecu itekako velika stvar. Zašto? Ma najviše upravo zbog toga što ta naša dječica VEĆ SVE IMAJU! Pa kako onda izmamiti onaj ogromni osmijeh kada konačno otkuca ponoć i pokloni se smiju odmotati?

Pročitaj u nastavku, možda ti pomognemo ili te barem odvedemo u pravi smjer u potrazi za savršenim poklonom!

pokloni za božić i naših 7 prijedloga za roditelje

Pokloni za Božić i naših 7 prijedloga:

1. GURALICA BIJELI RETRO AUTO

Znamo tko će biti glavna faca u ulici!  Ova retro guralica sigurno neće proći nezapaženo gdje god da se pojavi. Sjedalo je visine 28cm, udobno i prilagođeno najmlađima a metalnim volanom lako se manevrira.  Pali na pogon veselih dječjih nožica zato ne čekaj ni sekunde, naruči ga svom mališanu!

Uživajte u vožnji! 

GURALICA BIJELI RETRO AUTO

Dimenzije: 77x38x40 cm, dob 18+ mjeseci

2. GURALICA ZA DJECU CITROEN 2CV

Tvoje dijete više nije samo “brzi puzavac”? Polako se podiže i hrabro pravi svoje prve korake? Evo prave stvari za tu fazu! Guranjem će se pružiti sigurnost djetetu i ojačati ravnoteža.  A kad se umori od hodanja i guranja, neka sjedne i napravi đir po dnevnom boravku. Retro dječja guralica izrađena je po uzoru na poznati Citroënov 2CV. 

Neka tvoja beba prohoda sa stilom!

GURALICA ZA DJECU CITROEN 2CV

Dimenzije: 45 x 44 x 26 cm, dob 1+ god.

3. STOLNI NOGOMET

Tko kaže da ti obavezno treba veliki prostor za “baciti” stolni nogomet? Mi ti nudimo drveni stolni nogomet s 12 igrača, 3 plutaste lopte i brojačem bodova za svaku ekipu.  Stane na svaki dječji stol, pod u sobi, kuhinjski stol ( ako mama dozvoli ) a može i na obiteljska putovanja jer ne zauzima puno prostora.  

Neka bolji pobijedi! 

STOLNI NOGOMET

Dimenzije: 60 x 18 x 56 cm, dob 4+ god.

Pokloni za Božić za malene kreativce

Sljedeće igre koje ćemo nabrojati posjeduju visoku edukativnu vrijednosti i služe kao odličan alat za razvoj kreativnosti. Mini waffle se posebno izdvajaju zbog svog dizajna, materijala i mogućnostima gradnje. Potpuno su mekane, fleksibilnog su oblika i spajaju se u gotovo svim smjerovima. Potpuno su podatne za dječje ruke i više o njima možeš pročitati u našem tekstu o mini waffle kocke.

4. IGRA “OSJETI I PRONAĐI” – FARMA

Odlična edukativna igra koja koristi osjetilo dodira kao glavnu ulogu. Ubaci ručicu u kanticu i pokušaj mi objasniti što dodiruješ, kakve je veličine, kakvog oblika, na što te podsjeća…Sve to možeš igrati sa svojim djetetom! Ono će se zabaviti a pritom i razvijati svoje taktilno osjetilo, izražavanje, opisivanje, proširiti vokabular i naučiti sve o farmi. 

" OSJETI I PRONAĐI" - FARMA

Dimenzije:16 x 16 x16 cm, dob 2+ godine.

5. UMETALJKA – UČIMO BROJATI POVRĆE

Ova višenamjenska umetaljka zaista je vrlo edukativna za one najmlađe. Dijete uz ovu igru uči razlikovati povrće, raspoznaje boje, razvija finu motoriku, vježba preciznost pokreta i uči brojati.  Tu su i ptičice da bi zabava bila potpuna! Drvene dječje igračke Vilac poznate su po svojoj stogodišnjoj tradiciji proizvodnje edukativnih materijala.

UMETALJKA - UČIMO BROJATI POVRĆE

Dimenzije: 26,5 x 24,5 x 9 cm, dob 18+ mjeseci.

6. MINI WAFFLE "PRINCEZIN DVORAC"

Mini waffle konstruktor samo za djevojčice! Neka tvoja mala princeza uživa u izradi svog savršenog dvorca, igri uloga, imitaciji, mašti i zabavi. Usput će razvijati kordinaciju ruka – oko, finu motoriku i stvarati ono što zamisli.  Ne mora posuđivati bratov konstruktor za slaganje, ovo carstvo je samo za nju! 

MINI WAFFLE "PRINCEZIN DVORAC"

Dimenzije pakiranja: 24,5 cm x 18 cm x 10 cm,  dob 3 +godine.

7. MINI WAFFLE "FARMER"

Mini waffle konstruktor s motivima farme namijenjen malim farmerima i farmericama. Neka male ručice sagrade staju za životinje s farme, naprave ogradu da im ne pobjegnu, traktor s kojim će obilaziti svoju farmu i sve ostalo što je potrebno.  Pritom će razvijati kordinaciju ruka – oko te finu motoriku.

Mali farmeri, krenite u izgradnju svoje farme i držite je čistom i urednom!

MINI WAFFLE "FARMER"

Dimenzija pakiranja 24,5 cm x 18 cm x 10 cm, dob 4+ god.

Zaključak:

Budi bez brige, ovaj oblik kupnje poklona po svim je epidemiološkim mjerama. U sigurnosti svog doma odaberi najbolje igračke za mališane, mi ćemo ih dostaviti na kućnu adresu, a tvoje je samo da ih umotaš u najljepši ukrasni papir i staviš veliku mašnu😃

SRETNE I ZDRAVE BLAGDANE ŽELI VAM LIBER MEDIA!

Ana Zdrilić

Ana Zdrilić

Magistra primarnog obrazovanja