Slagalica za djecu Incastro

Igračka za one koji žele slagati puno više od geometrijskih tijela. U nastavku teksta kreativna radionica za sve predškolce i učenike prvog razreda. Slagalica Incastro omogućava različite načine građenja i potiče kreativnost kod djece.

Konstruktor za djecu Incastro

Ovaj konstruktor probudit će želju za istraživanjem kod tvog djeteta. 15 različitih načina slaganja potpuno su dostatni da igra nikada ne dosadi. Izrada mobilnih i kružnih građevina sada je napokon dostupna. Probaj i sigurno ćeš se oduševiti.

O slagalici Incastro...

Napravljen od 100% recikliranog, netoksičnog materijala, ovaj konstruktor slaganje oblika podiže na sasvim novu razinu. Oblici su netipični, ali omogućavaju spajanje elemenata na čak 15 različitih načina.

Ove STEM slagalice inspirirane su Montessori metodom što znači da je naglasak na stvaranju poticajne okoline za učenje, povećanju dječje prirodne radoznalosti i omogućavanju spontanog učenja otkrivanjem, kroz igru.

Ovdje možete više pročitati o slagalici za djecu Incastro.

Uz Incastro slagalicu dolazi i knjižica s uputama za slaganje kompleksnih oblika, a mi donosimo nekoliko dodatnih ideja kao super vježbu za tvog mališana koji kreće u školu ili je učenik nižih razreda. Ukoliko te dobro služi talijanski jezik ovdje možeš više saznati o samom konstruktoru.

1. Složi nizove prema zadanim predlošcima

Učenje matematike uz slagalicu Incastro

2. Napiši brojčanu vrijednost prema složenim oblicima

Napiši brojčanu vrijednost

3. Složi oblike prema zadanoj brojčanoj vrijednosti

Učenje početne matematike

4. Složi oblike prema zadanom kriteriju

5. Složi brojeve do 10

napravi brojeve uz slagalicu Incastro

6. Složi abecedu

učenje abecede uz slagalicu Incastro

7. Prebroji oblike po zadanom kriteriju

8. Nastavi niz prema predlošku

9. Zbrajanje i oduzimanje oblika

10. Geometrijski oblici

Slagalica Incastro pomoći će ti da kroz igru svladaš osnovne predmatematičke vještine i “upoznaš” abecedu. Dolazi u različitim pakiranjima od 500, 200 i 100 elemenata . Namijenjen je za djecu od 5+ godina. Ono što je jako zanimljivo je da se koristi u svim uzrastima, na samom pakiranju stoji od 5 do 99 godina.

SLAGALICA INCASTRO

Ana Zdrilić

Ana Zdrilić

Magistra primarnog obrazovanja