Guralice za bebe - 5 najboljih prijedloga prema našem izboru

Poboljšava održavanje ravnoteže

Roditelji su u velikoj dilemi kad biraju prvo vozilo za svoju bebu; hoće li to biti hodalica ili guralice za bebe? Pokušali smo malo olakšati odluku i napisali svoje stručno mišljenje o tome u prethodnom tekstu o guralicama za djecu. Nakon što pročitaš tekst “baci pogled” na naših 5 prijedloga koji će ti olakšati tvoj odabir.

1. Guralica retro autobus 2u1

Drvena guralica inspirirana izgledom retro autobusa kakvi su nekada privlačili pažnju na cestama.  Umjesto putnika neka tvoja beba ukrca najdraže igračke u autobus i krene na put guranjem! Kad se vozač umori, neka sjedne na svoju guralicu i nastavi put odgurivanjem.

GURALICA RETRO AUTOBUS 2U1

2. Guralice za bebe - Chariot 3u1

Ova atraktivna guralica može poslužiti kao didaktička igračka nekoliko mjeseci prije nego što tvoja beba ustane i napravi prve korake.  Cijela guralica napravljena je kao velika drvena umetaljka uz koju nikad nije dosadno. Vožnja, guranje ili didaktička igra?  Sve to pruža guralica Chariot 3u1. 

GURALICA CHARIOT 3U1

3. Guralica s kockama

Drvena guralica u obliku kolica s kockama. Za razliku od ostalih navedenih guralica na ovoj se ne preporučuje sjedenje jer nije dizajnirana da podnese težinu djeteta. Kolica sadrže 24 drvene kocke koje su uvijek u trendu, slaganje jednostavno ne može dosaditi!

GURALICA S KOCKAMA

4. Guralica za djecu Citroen 2CV

Retro dječja guralica izrađena je po uzoru na poznati Citroënov model 2CV. Guranjem će se pružiti sigurnost djetetu i ojačati ravnoteža.  A kad se umori od hodanja i guranja, neka sjedne i napravi đir po dnevnom boravku. 

GURALICA CITROEN 2CV

5. Guralice za bebe - Parada životinja

Ovo nije obična drvena guralica, ovo je putujući zoološki vrt! Neka tvoj mališan sigurno smjesti sve životinje i poveze ih u obilazak kuće.

Usput će naučiti hodati 😉

GURALICA PARADA ŽIVOTINJA
Ana Zdrilić

Ana Zdrilić

Magistra primarnog obrazovanja