FLOMASTERI ZA DJECU

Precizne linije, veliki izbor boja, lak hvat prstima, gotovo pa uvijek prvi izbor kod djece….nije teško pogoditi – govorimo o FLOMASTERIMA. Zašto ih toliko vole i koje prednosti imaju za djecu, saznaj u tekstu koji slijedi.

U OVOM ČLANKU SAZNAT ĆEŠ:

ŠTO SU FLOMASTERI?

Dolaze u raznim vrstama, nijansama, veličinama. Ne postoji boja koja nije dostupna u obliku flomastera. Možeš li uopće zamisliti  dječju sobu, prostor za igru ili učionicu u školi bez flomastera? Djeca već u dobi od 2 godine rado ih biraju  kao svoj prvi izbor za crtanje. Možda će crtež biti neuredniji, a prstići prljaviji, ali bez brige mame, najčešć su perivi. Odnosno, odgovorno tvrdimo da su flomasteri za djecu iz naše ponude lako perivi i ne ostavljaju trajne mrlje

Flomasteri za djecu i sve vrste

Donedavno je izbor bio vrlo jednostavan. Uđeš u prodavaonicu, uzmeš flomastere s police i to je to. Jedina dilema je bila kojeg proizvođača odabrati. Kad si zadnji put kupovala/o flomastere? Jer, danas je to malo teže.

Izbor je OGROMAN. Znaš li da postoje flomasteri za djecu u pastelnim bojama? Neonske boje? Svjetleći flomasteri? Magični flomasteri? Kad sam ja bojala flomasterima, postojalo je 10 osnovnih boja u pakiranju. Moji crteži su bili obojani najljepše na svijetu (za mamu i mene), ali kad samo zamislim kako su tek mogli biti obojani u sve nijanse koje sam ja zamislila u glavi….

Flomasteri za bebe

Ono što mene trenutno jako veseli je otkriće da postoje flomasteri za one najmanje prstiće. Poznati proizvođač Giotto Fila izbacio je liniju za bebe (Giotto be – be) i mislio na sve detalje. S obzirom da mališani šaraju po papiru, sebi, odjeći i zidovima napravili su flomaster koji je lako periv; s površina se lako prebriše dok s odjeće odlazi već i pri pranju na 30 stupnjeva, provjereno.

crtanje - flomasteri za bebe Giotto be-be

Flomasteri za crtanje iz naše ponude:

U našoj ponudi pronaći ćete flomastere koje zadovoljavaju baš svake želje. Osim standardnih – tanki, deblji, veća i manja pakiranja, pronaći ćete i one „netipične“.

Upravo njih donosimo u nastavku:

Giotto be-be

Tko kaže da postoji dobna granica za flomastere? Ovi mini flomasterići prilagođeni su ručicama koje još nisu potpuno usavršile držanje olovke. Netoksični su, lako perivi a boje su dermatološki ispitane. Potpuno sigurno za prve šarene poteze mališana!

GIOTTO BE-BE

Carioca pastel

Zamisli proljetnu livadu obojanu pastelnim flomasterima. Nema djevojčice koja ne bi poželjela imati ove prekrasne nijanse u svojoj pernici! Pakiranje sadrži 8 nježnih boja koje će svaki crtež upotpuniti do savršenstva.

CARIOCA PASTEL

Mirisni flomasteri

Mirisni flomasteri za djecu? Ma nema šanse! Ima, ima….pakiranje sadrži 12 flomastera čije su boje povezane s mirisima voća u istoj boji. Zvuči nevjerojatno, ali zapravo i je nevjerojatno! Dok crta, dijete uči o bojama, mirisima i voću, a pritom se zabavlja! Odlična kombinacija! 

 

CARIOCA PARFUME

Carioca neon

Neonske boje privlače pažnju i sa najveće udaljenosti. Crteži obojani ovim bojama izgledat će neobično i atraktivno, baš kao što i priliči dječjem svijetu! Pakiranje sadrži 8 flomastera u neonskim bojama.

CARIOCA NEON

Akvarel

Flomasteri za djecu koji u jednom potezu kistom postaju vodene boje? I to je moguće! Oboji crtež standardnim potezima flomastera, a onda pripremi posudicu s vodom i kist. Preko crteža prijeđi kistom i dobit ćeš potpuno drugačiji rad! Osim toga sadrže bezglutenske boje.

CARIOCA ACQUARELL

Magični

Magični flomasteri koji imaju sposobnost mijenjati boju. Samo jedan flomaster u pakiranju je ključan za ovu magiju. Bijeli flomaster obojiti će crtež u potpuno nove boje. Crteži dobivaju nove dimenzije i izgled! Za rad s ovim flomasterima potrebno je uključiti logičko razmišljanje i unaprijed smisleno obojiti crtež kako bi nakon magije zapravo bio obojan u prave boje.  

CARIOCA MAGIC

Flomasteri za razne podloge

JOVI GLITTER

Šljokasti flomasteri trebaju svakoj djevojčici! Kako drugačije nacrtati svu odjeću, haljinice, torbice, nakit, cvijeće i ostalo?? U pakiranju se nalazi 8 šljokastih flomastera koji će svakom crtežu dodati sjaj i atraktivan izgled!

 

JOVI GLITTER

JOVI DECOR METALLIC

Flomasteri metalik sjaja dolaze u 6 boja i apsolutno privlače pažnju bez obzira na kojoj su površini ostavili trag. S ovim flomasterima moguće je obojiti predmete izrađene od raznih materijala; metala, drva, plastike, tkanine…

Želiš li obojiti ključ od stana i označiti ga po svojoj želji? Nema problema! Uz Jovi metallic flomastere za djecu to i možeš!

JOVI DECOR METALLIC

JOVI DECOR TEXTIL

Sviđaju ti se majice koje imaš, ali fali im još poneki detaljčić koje bi ih učinile savršenima? Postoji rješenje za to! Jovi decor textil flomasteri idealni su za bojanje tkanina. Specijalno napravljeni vrh flomastera omogućuje prianjanje na svaku tkaninu i lako pisanje/crtanje po istoj.  Budi sam svoj dizajner i ukrasi odjeću po svom modnom stilu!

JOVI DECOR TEXTIL

Flomasteri za staklo

JOVI DECOR GLASS

Šaranje flomasterima po papiru vole sva djeca, ali i odrasli. A koji je tek „gušt“ šarati po staklu? Ako još nije isprobano, obavezno to učiniti! I to upravo sa Jovi decor glass flimasterima koji pišu po staklu toliko lako da ne možeš prestati. A ono što mame odmah na početku brine, LAKO SE UKLANJA sa staklenih površina! Nekoliko poteza suhom krpicom i prozori su opet čisti. Isprobano!

*Jovi decor glass dolaze i u varijanti Jovi decor glass NEON sa zanimljivim nijansama neonskih boja pa su crteži na staklu prava atrakcija!

JOVI DECOR GLASS

JOVI DECOR GLASS NEON

Ovdje možete pročitati i naš ultimativni vodič za školski pribor.

MARKERI ZA BIJELU PLOČU

Sve češće one tradicionalne,  zelene ploče, zamijenjuju bijele ploče. Krede polako odlaze u sjećanje, a stižu flomasteri – markeri za pisanje po ploči. Djeci je možda zanimljivije, ali da je lakše i bolje – dalo bi se raspravljati o tome.

CARIOCA MARKERI ZA BIJELU PLOČU

Zaključak:

Djeca vole crtati. Često izabiru ovu likovnu tehniku jer im , osim papira i flomastera, ne treba nikakav dodatni rekvizit. Boje su raznolike, linije precizne i crtež brzo obojan. Uz navedene vrste flomastera bojanje može postati još zabavnije, mirisnije, čarobnije i sjajnije! 

Pogledaj i ostali školski pribor iz naše ponude i priušti svom mališanu kreativnost bez granica!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Naravno! Svi predloženi flomasteri iz naše ponude lako se uklanjaju sa svih podloga. 

Svakako se slažemo da su Stabilo flomasteri odlične kvalitete, no Giotto flomasteri iz naše ponude ravnopravna su konkurencija. 

Postoje, nekoliko vrsta. Iz naše ponude izdvajamo Giotto be-be flomastere za bebe. Perivi, netoksični, dimenzijom prilagođeni najmanjim prstićima…

Postani naš prijatelj

Sviđaju ti se naši radovi? Teme su korisne za tebe? 

Prijavi se i primaj naše promo ponude, prvi čitaj najnovije članke i osjeti pogodnosti članstva u LiberMedia svijetu!

Ana Zdrilić

Ana Zdrilić

magistra primarnog obrazovanja

"Nakon višegodišnjeg rada u školi spremna sam podijeliti svoja iskustva i savjete kako olakšati učenje odnosno, kako učiti kroz igru!"