Kreativni set za modeliranje i bojanje – JEDNOROG

 

Crtanje, bojanje i ostale umjetničke aktivnosti su pun pogodak za djetetovu dugotrajnu zabavu, poticanje motoričkih i kognitivnih vještina i vidljivog ostvarenja cilja, a to je remek-djelo koje su oslikale njegove male, ali veoma spretne ručice.

Ovaj kreativni set zadovoljit će baš svakog klinca željnog “kreativne zabave”!

kreativni set Carioca

Kreativni set za modeliranje i bojanje jednoroga sadrži sve što dijete može poželjeti onih dana kad ima potrebu i želju pokazati svoju kreativnu stranu i osloboditi umjetnika u sebi: sličice namijenjene bojanju, čak 18 perivih flomastera i jedinstvenu priliku da bude ”sam svoj majstor” i modelira dokazano djeci najdražu fantastičnu životinju – jednoroga!

Crtanje, bojanje, skiciranje ili šaranje voli baš svako dijete. Već nakon navršene prve godine mali genijalac može, dok promatra nekog kako crta, zaključiti da prazan papir prestaje biti prazan upravo zbog bojice koju osoba drži u ruci.

Što danas crtati?

Uistinu, crtanja i bojanja djeci nikad nije dosta. No, osim dobre volje, vremena i kvalitetnog pribora djetetu je svako toliko potreban i nov izvor inspiracije.

Djeca će najčešće, ako nemaju nikakve nove ideje, posegnuti za sigurnim metodama i crtati i slikati one crteže i slike kojima su već davno ovladali. Tu je najčešće riječ o likovima iz omiljenih crtića ili slikovnica.

crtanje i bojanje jedne su od najdražih dječjih aktivnosti

Kod svakog djeteta postoji poneki element ili lik kojeg silno žele nacrtati, ali se ne smatraju dovoljno dobrima ili misle da nema smisla pokušavati, jer njihov crtež neće odgovarati očekivanjima koje su si prethodno postavili.

Prema istraživanju, omiljena životinja koju djeca uporno pokušavaju naslikati je – jednorog!

Veličanstvene životinje – jednorozi

Jednorozi su mitološka bića za koja se u legendama vjerovalo da su besmrtna i da će onaj koji popije njihovu krv također vječno živjeti.

Djeci su jednorozi u crtićima, filmovima i slikovnicama prikazani kao posebna i magična bića koja nerijetko ispunjavaju želje pomoću svojih čarobnih moći.

Jednorozi su konji, uvijek prikazani lijepima i urednima , s rogom na glavi. Oni prema svom izgledu i čarolijama označuju jednom riječju – savršenstvo.

Naravno, za djecu je to velik zalogaj prenijeti to na papir.

No, na sreću brojnih mališana Carioca je lansirala set za bojanje i modeliranje ove čarobne životinje uz koje će svako dijete dobiti priliku obojati svog unikatnog jednoroga.

Kreativni set za modeliranje i bojanje + 18 flomastera – Jednorog

Uz nekoliko laganih koraka svaki će mali umjetnik obojati jednoroga koji je, uz ostale brojne posebnosti, u 3D-u:

1. Korak

Obojati sličice jednoroga pomoću 18 flomastera koji dolaze u ovom setu. Flomasteri su perivi, stoga se ni mame ni djeca ne moraju bojati mrlja po odjeći ili stolu.

2. Korak

 Kad su sve sličice obojane, posložiti ih jednu na drugu, prema uputama.

3. Korak

 Jednorog je gotov! Sad vam samo preostaje posložiti perive flomastere u predviđena mjesta na vašem jednorogu koji sad postaje vaš najdraži držač za novi, kvalitetni likovni pribor.

upute za slaganje
kreativni set Carioca upute za bojanje
Carioca jednorog

Koje su prednosti ovog seta za bojanje i modeliranje?

  • Bojanjem ovog jednoroga dijete će razviti svoje motoričke vještine trudeći se da boji unutar linija i da mirno drži ruku dok to radi.
  • Set za bojanje i modeliranje zanimljiviji je od klasičnih bojanki zbog većih mogućnosti : djeca sad mogu svoje djelo imati u 3D-u.
  • Ovaj set podignut će djetetovo samopouzdanje na novu razinu kad vidi da je bez ikakve pomoći uspio obojati i složiti ovako nešto.
  • U setu dolazi 18 perivih flomastera provjerene kvalitete, uz koje ostatci po tekstilu i kućanskim elementima odlaze u prošlost
  • Kad se jednorog posloži, dizajniran je kao držač flomastera ili bilo kojih olovaka ili bojica koje dijete poželi, te može ostati trajna uspomena.

 

KREATIVNI SET ZA MODELIRANJE I BOJANJE

JEDNOROG

Ovdje možeš pronaći kompletnu ponudu kreativnih setova za bojanje za dječake i djevojčice.

Zaključak:

Bojanje i crtanje jača djetetovo samopouzdanje zbog samog procesa kao i cilja do kojeg je dijete došlo –prekrasnog crteža. Uz ovakav set za modeliranje i bojanje u jednom uspjeh je zagarantiran, kao i iskreni dječji osmijeh.

Lucija Petrić

Lucija Petrić

studentica kroatisktike